Kalau Anda Nak Jadi Master Dalam FB Ads

Kami Ada Senjatanya!

Setiap master dalam sesuatu bidang tu bukan sahaja perlu ada ilmu,

tapi kena ada special movenya yang tersendiri…

Dan kami bukan sahaja nak kongsi basic knowledge dengan anda,

Ini kami sediakan sekali secret weapon nya!

Memperkenalkan

Pakej Video V Alpha

Pakej Video V Alpha adalah pakej video komprehensif yang direka khas untuk mereka yang ingin tahu selok-belok dalam FB Ads tanpa perlu ke kelas.

Kami tahu memang ramai yang ingin belajar tentang FB Ads, tapi tak cukup masa kan?

Ada yang disebabkan kekangan kerja, ada yang sebab nak layan keluarga.

Tak kisah sebab apa pun yang menghalang anda daripada menghadiri kelas,

Pakej Video V Alpha ini adalah solusi yang paling efektif untuk semua yang inginkan ilmu dalam bidang ini.

Pakej Video V Alpha juga adalah produk digital pertama keluaran Virus Marketing.

Siapa Kami?

Kami adalah VIRUS MARKETING, sebuah nama yang tidak asing lagi dalam bidang internet marketing di Malaysia.

Mengaplikasikan kemahiran serta kepakaran yang dimiliki, team kami telah membantu banyak syarikat-syarikat tempatan untuk meningkatkan jualan serta mengembangkan lagi perniagaan mereka.

Team kami adalah umpama hero-hero di belakang tabir yang mengendalikan segala urusan pemasaran melalui Facebook Ads dan pengurusan bisnes online.

Antara Klien-Klien Kami

Apa Yang Anda Akan Dapat ?

Dengan Pakej Video V Alpha, anda akan dapat 17 buah video how-to yang menerangkan langkah-langkah untuk membuat Facebook Ads secara terperinci. Kami juga akan berikan 2 video bonus! 

Video-video ini bukan sahaja mudah untuk difahami, tapi mudah juga untuk anda aplikasikan.

Kalau hadir ke kelas pun, mungkin ada sesetengah bahagian yang tak dapat anda ikuti… 

Tetapi dengan video-video ini, anda boleh rewind kalau tak dengar, boleh tengok semula kalau tak jelas.

Malah, anda boleh rujuk semula pada bila-bila masa.

Antara Isi Kandungan Pakej Video V Alpha

V Alpha – Create Ads

✔ 9 Video Step By Step Create Ads

Kami sediakan 9 video dengan 5-10 minit setiap satu video, supaya anda dapat fokus dan ikut satu per satu dengan mudah.

Setiap kali habis satu video, anda boleh terus praktis sebelum anda ke video seterusnya.

✔ Penerangan tentang jenis kempen ads dan kegunaanya

Kuasai jenis-jenis kempen yang ada dalam FB Ads. Supaya anda akan tahu dan mampu untuk susun kempen yang paling sesuai dengan bisnes anda,sama seperti seorang pakar Fb ads.

✔ Semua fungsi terbaru dalam Ads Manager,ada dalam panduan ini.

Sejak awal 2017, Facebook kerap berikan fungsi-fungsi baru untuk pengguna FB ads. Namun, banyak masa dan wang perlu dilaburkan untuk kuasai setiap satu fungsi ini.

Jadi, kami telah kumpulkan semua fungsi-fungsi TERBARU ini seperti Ads Canvas,Lead Generation dan Send Message dalam V-Alpha.

Bukan sahaja anda akan berada satu langkah di depan pesaing anda dalam maksimumkan fb ads. Malah anda dapat jimatkan wang dan masa untuk belajar.

✔ BANYAK LAGI yang akan kami UPDATE DARI SEMASA KE SEMASA

Dalam premium group support, update secara PERCUMA akan kami berikan setiap kali ada fungsi-fungsi terbaru yang diberikan Facebook.

Anda mungkin akan jadi antara yang pertama dapat maklumat tersebut. Lagi sekali, anda mampu untuk berada satu langkah di hadapan pesaing anda.

V Alpha – Custom Audience

✔ Kuasai jenis-jenis audience yang ada dalam Ads Manager

Serta bagaimana untuk maksimumkan kegunaanya supaya lebih ramai orang berminat untuk membeli.

✔ 11 video “Step by Step Custom Audience”

Pecahan 11 video pendek supaya anda mudah untuk fokus, cepat faham dan senang buat.

Malah, video ini kami telah ditambahbaik, dengan berikan pada yang kali pertama gunakan ads manager.

Hasilnya, mereka dapat ikut hanya dengan sekali tonton video.

✔ Cari “bakal pelanggan” anda,dengan pelanggan yang sedia ada.

Bagaimana pelanggan anda yang sedia ada,mampu untuk ‘tunjukkan’ di mana 100 bakal pelanggan yang berpotensi tinggi membeli dengan anda berada.

Dengan menguasai fungsi “lookalike audience,anda dengan mudah nya akan dapat mencari bakal pelanggan baru setiap hari.

TUNGGU DULU!

Sebelum kami tunjukkan bagaimana cara untuk dapatkan PAKEJ VIDEO V ALPHA, kami ingin kongsikan dahulu bonus-bonus yang anda akan dapat.

Bonus 1 – Ghost Post

Berita baik untuk yang risaukan pesaing masuk ke page dan cuba untuk curi bakal pelanggan.

Teknik Ghost Post ini akan bolehkan anda buat post hanya untuk iklan sahaja,tanpa ada di page. Hanya anda dan bakal pelanggan anda sahaja akan nampak iklan anda.

Bonus 2 – Gambar Stok KUALITI TINGGI dan PERCUMA

Panduan video untuk tunjukkan bagaimana mendapatkan gambar yang berkualiti tinggi secara PERCUMA menggunakan Ads Manager.

Gambar-gambar ini dihasilkan oleh photographer berpengalaman,dan sudah tentu gambar berkualiti tinggi. Lagi best,semua nya anda boleh dapat secara PERCUMA. Cuma tinggal untuk gunakan gambar tersebut untuk bisnes anda.

BONUS 3 – PREMIUM FACEBOOK GROUP SUPPORT V ALPHA

“ Belajar melalui video seronok,fleksibel bila-bila nak belajar pon boleh.Tapi susah nak tanya bila ada benda yang tidak faham.”-Fahmi. Kami juga banyak belajar melalui panduan video. Kami juga sangat faham kerisauan sekiranya ada perkara yang tidak difahami,dan tiada tempat untuk rujukan.

Untuk elakkan ini jadi pada anda,kami sediakan Premium Group Support (PGSVA) selama setahun. Tempoh setahun cukup panjang untuk anda praktis semua ilmu yang ada dalam panduan VAlpha.

PGSVA ini dijaga oleh 7 orang team Virusmarketing,dan mereka sememangnya berpengalaman dalam menguruskan FB Ads. Anda boleh tanya semua yang berkaitan dengan FB Ads.

Berminat dengan Pakej Video V Alpha?

Sebenarnya, apa yang anda bakal dapat dengan pakej ini lebih bernilai daripada harga yang ingin kami letakkan.

Ilmu serta nilai yang anda akan perolehi boleh membawa anda jauh ke hadapan dalam dunia perniagaan.

Harga asal yang ingin kami tawarkan adalah RM99 untuk 17 buah video + 2 video bonus. Itu sahaja sudah cukup berbaloi!

Tapi sempena promosi yang kami tengah jalankan, harga pengenalan bagi Pakej Video V Alpha ini hanya RM47. Ya, hanya RM47!

Cuma promosi pengenalan ini terhad kepada 50 orang pertama sahaja. Harga akan dinaikkan selepas cukup 50 orang.

Habis sahaja 8 unit ini,harga akan dinaikkan ke harga asal iaitu RM89.

Harga Pengenalan 

RM47

p/s Sila semak di borang tempahan untuk baki terkini HARGA PENGENALAN