APA YANG AKAN KAMI LAKUKAN UNTUK ANDA

Lead Optimizing-01

Lead Optimization

Kami akan ‘tune’ ads anda supaya anda dapat kos per lead yang paling minimum. Kenapa perlu bayar lebih, sedangkan kami boleh rendahkan kos anda?

Reporting-01

Laporan Bulanan Prestasi Iklan

Kami akan submit laporan prestasi iklan anda setiap bulan. Daripada laporan tu, anda mudah nak rangka strategi untuk syarikat pergi lebih jauh dan lebih besar.

Deliver Lead-01

Delivery Lead/No Whatsapp

Kami akan dapatkan lead yang berkualiti untuk team sales anda, supaya team close sale anda mudah nak hasilkan jualan yang meroket.

split testing-01

Split Testing

Kunci pengiklanan yang berjaya adalah split testing, untuk kenalpasti di mana ‘lubuk emas’ sebenar bagi produk/servis anda. Bila anda dah tahu di mana pelanggan anda berkumpul, senang-senang je anda kaut duit mereka.

Reporting-2-01

Laporan Market Research

Kami juga akan siapkan laporan lengkap kajian pasaran produk anda untuk kegunaan semasa dan akan datang. Dengan laporan ini, anda dapat mengetahui dan menyusun strategi pemasaran dan jualan yang lebih berkesan.

market research-01

Market Research

Kami akan bantu anda untuk buat kajian pasaran produk anda. Adalah sangat penting anda sebagai “Founder” untuk tahu apa kehendak dan respon pelanggan terhadap produk supaya dapat merancang pelan dan strategi pemasaran yang lebih efektif.

Apa Kata Meraka?

ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN SERVIS FACEBOOK ADS?

Sila isi borang di bawah. Kami akan menghubungi anda untuk tindakan lanjut.